Suomen lentokoneasentajat ja -mekaanikot SLAM ry

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu Liity jäseneksi

Liittyminen SLAM:iin

Sähköposti Tulosta PDF

Yhdistyksen hallitus on julkaissut liittymiskaavakkeen sähköisenä ja paperi versiona. Paperilomake tulee toimittaa kunkin osaston yhdyshenkilöille. Slam yhdistys on neuvotellut yhtiön(Finnairin) työnantajapuolen kanssa, että voisiko jäsenmaksun veloittaa suoraan tilistä. Asia on tutkinnassa onko se suotavaa, kun ITA:lla on neuvottelu oikeus työsuhdeasioihin. Slamin täytyy nyt alkajaisiksi kerätä jäseniltään kiinteä 20 euron jäsenmaksu kuukaudessa.

Slamin käynnistymiselle ja asioiden hoitamiselle on tärkeää, että saamme varantoa. Yhdistyksen perustamiseen menee rahaa useisiin eri kohteisiin, esim nämä nettisivut, puhelin yhteydet tiedotus, tilitoimisto, lakimiespalkkiot, yhteyshenkilöiden palkkiot. Yhteyshenkilöille esitettyjä palkkioita ei ole vielä määrätty, mutta tarkoitus ei ole rahankerääminen vaan EDUNVALVONTA.

Aluksi meidän on valitettavasti kerättävä jäsenmaksut kunkin jäsenen itse suorittamina kuukausittain.

Toivomme tulevilta jäseniltä kärsivällisyyttä, sillä ammattiyhdistyksen perustaminen ei ole ihan pikku juttu.

Liittymisasiasta tullaan vielä lähitulevaisuudessa antamaan tarkat lisäselvitykset ja TULEMME PITÄMÄÄN TIEDOITUSTILAISUUDEN SLAM YHDISTYS TOIMINNASTA.Siitä myöhemmin tiedotus.

SLAM:iin liittyminen edellyttää eroamista vanhasta ammattiyhdistyksestä.Kun eroat vanhasta ammattiyhdistyksestä liity www.ytk.fi eli yleinen työttömyys kassa,tunnetaan nimellä Loimaan liitto.Tämä takaa vain työntekijälle työttömyystilanteessa ansiosidonnaisen päivärahan.Juridinen puoli tulee SLAM.n kautta.Paperi asiat voit hoitaa samana päivänä,eli ei ole mitään marssijärjestystä. Ilmoitus vanhan yhdistyksen jäsenmaksujen lakkauttamisesta Finnairin palkkakonttoriin Marjo Nenoselle AMZ/09 .

Täyttäkää paperi versio ja toimittakaa se yhdyshenkilöille (löytyy lomakkeesta).Suorittakaa maksu ja tehkää oman pankin kanssa suoraveloitus ja tilityspäiväksi 15. jokaista kuukautta kohden, 20 euroa

Jäsenhakemuskaavake

Liittyä kannattaa jos työskentelee lentokone-asentajana,mekaanikkona,leko-sähkärinä/avioniikka-as.,tai lekolevyseppänä.Tarkastus ja työnjohtopuoli on myös tervetulleita SLAM.iin.Yhdistykseen pääsevät vain suoranaisesti lentokoneiden parissa työskentelevät edellämainitut,esim 7-hallin lekoasentaja,6-hallin eli nurkan mekaanikko tai lekoasentaja tai lekolevyseppä tai avioniikka-asentaja,1-hallin ja 5-hallin vastaavat.Tiedustella kannattaa voiko liittyä SLAM:iin.

SLAM ry.n puheenjohtaja Santtu Juutilainen

Viimeksi päivitetty 23.05.2013 14:51  

Liittyneet

38 Yhteensä
Kävijälaskuri [+/-]
Tänään:
Eilen:
Toissapäivänä:
101
128
120

+8

Yhteensä
Alkaen... 17.12.2008 230 779